Sarajevski kuhar i predsjednik Udruženja kuhara BiH Nermin Hodžić za ovu epizodu pripremio je Krokete od lososa i povrca u tempuri. Sastojci: 300 g lososa svježeg, 30 ml kikkoman Ponzu sosa, 50 ml. kikkoman bijeli luk sos, 20 ml soya sos, 60 g kukuruz sećerac, 60 g paprika, so, biber.
Tempura: 1 kafena kašičica kurkume, 200 g brašna, 200 ml. mineralne vode (hladne), so, kikkoman dip, 100 g majoneze, 100 g kečapa, 50 g kikkoman Ponzu sosa, 10 g sirače.
📩 Pretplatite se: https://bit.ly/2lXWNWz
✔ Social Media: https://emdc.yt/avaztv
Dobrodošli na službeni YouTube kanal Avaz TV najčitanijeg portala i najtiražnijeg dnevnog lista u BiH Dnevnog avaza
EMDC Network
✔ Facebook: https://emdc.yt/EMDCFB
✔ Instagram: https://emdc.yt/EMDCIN
✔ Web: http://emdcnetwork.com
#VašaKuharica #NerminHodžić #AvazTV